Minden rendelés fizethető egyszerű
és biztonságos OTP Simple pay
applikáció segítségével.
A már megszokott fizetési lehetőségek közt ismerős lehet a Mastercard bankkártyával történő fizetési lehetőség, mellyel biztonságos módon egyenlítheted ki vásárlásod ellenértékét.
Lehetőséged nyílik a Maestro kártyák teljes körű használata e-commerce tranzakciók végrehajtása esetén. A vásárlás ellenértékét már bármely – hazai vagy külföldi kibocsátású – Maestro kártyával is ki lehet egyenlíteni.
A Visa kártyák használatukban nem térnek el Maestro vagy Mastercard márkájú társaiktól, így nálunk is használhatod ezen kártyákat biztonságos, védett csatornán keresztül vásárlásaid során.
A Visa Electron kárták, a fentebb említett Visa kártyák testvérkártyájaként minden további nélkül működnek általános online fizetés, így ezzel az oldalon történő tranzakciók intézése során is.
Amennyiben American Express kártyával rendelkezel, az ételrendelés funkcióinkat akadályok nélkül igénybe veheted, zárolt, biztonságos fizetési csatornáinkon keresztül.
Ha szeretnéd rendelésed Erzsébet Utalvánnyal fizetni, futárainknak minden probléma nélkül fizethetsz akár Erzsébet Utalvánnyal is.
Amennyiben a fenti lehetőségek egyike sem nyerte el tetszésed, úgy lehetőséged van futárainknak közvetlenül készpénzben is fizetni.

TOVÁBB A RENDELÉSHEZ