Yolo Food Porn
YOLO LIFE

„Csak egyszer élsz“

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - csak egyszer élünk. Élvezze az életet, akkor is, ha kockázatokat rejt. De hogyan? Mindenki maga dönti el. Próbáljon új dolgokat kipróbálni, merni, kockáztatni, higgye el, megéri!

 

Fúziós konyhánk lényege, hogy az ételek a hagyományos receptúra alapján modern köntösben tálaljuk Önöknek. A mindig friss, minőségi alapanyagaink ízükben és megjelenésükben is felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálnak.

CHEF

Mesterszakács és egyben a Yolo Food alapítója, a luxusszállodák éttermeinek maximalizmusát hozza el számodra, aki saját csapatát pontosan ugyanazzal a precizitással vezeti, mint ahogyan az ausztriai Panhans Grand Hotel, illetve a RIXOS hotelcsoport konyháját vezette több mint 8 évig. Gábor számára fogásaink,nem egyszerű ételek, sokkal inkább olyan szakácsművészeti darabok, melyekben érzéseit, alázatát, maximalizmus iránti vágyát kifejezheti. Számára egy étel gasztonómiai értéke nem csupán ízében, de küllemében is meg kell mutatkozzon.

TEAM

Szokták volt mondani, minden étel hordoz egy picit azokból akik készítették. A Yolo Food csapata, egy olyan válogatott társaság, akik a minőségi gasztonómia iránti rendíthetetlen odaadásukat minden egyes elkészített fogásukban érezni fogod. Minden fogás, minden falata, azt a maximalista hozzáállást hordozza magában, amelyet a legelőkelőbb gourmet éttermekben kaphatsz. Kompromisszummentes hozzáállásuk miatt tényleg úgy érezheted, “házhoz megy a gourmet”.

YOLO MANUFAKTÚRA

A tökéletes gourmet élmény eléréséhez, nem csupán alapanyagainknak, de eszközeinknek is tökéletesnek kell lennie. Mi, a Yolo Food-nál, az összes fogásunkat kézműves jelleggel, odaadóan készítjük el, különös tekintetet fordítva a gasztro örömök vizuális részére. Jó alapanyagokból, nagy szakértelemmel készített ételink hűen tükrözik kulinária iránti elkötelezettségünk, melyeket gyorsan, frissen és környezetbarát módon kaphatsz meg, legyél bárhol is a városban.