Házhozszállítási információk

Szépkártyás fizetés:
Szépkártyás fizetési lehetőségünk csakis a helyszíni fizetésre érvényes.
Rendelések időkorlátozása:
Minden napra, az azt megelőző nap 12:00-ig lehet a rendeléseket leadni, módosítani illetve lemondani. A rendelések minden nap, Hetfőtől-Péntekig 13 óráig kerülnek kiszállítása.
Szállítási területek
Budapest összes kerülete, továbbá Budakalász, Üröm, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs
Ügyfélszolgálat:
Ügyfélszolgálatunk reggel 07:00 és 14:00 között elérhető a +36 70 620 20 19 telefonszámon. Ezt követően az info@yolofood.hu e-mail címre tudják kérdéseiket, kéréseiket eljuttatni, melyeket kollégáink kezelnek és rögzítenek.
Új weboldal:
A weboldalunk fejlesztése szükségessé vált. Célunk az volt, hogy az ügyfelek egy gyorsabb, modernebb és szebb felületen tudják leadni rendeléseiket. Az esetleges hibákért elnézést kérünk, bízunk benne, hogy egy-két héten belül minden javításra kerül és ezt követően zökkenőmentesen tud folytatódni a rendelési folyamat. Ehhez kérjük szíves türelmét és megértését. Számunkra a vásárlók elégedettsége a prioritás. Mindent megteszünk, hogy szolgáltatásunk színvonalát a jövőben is folyamatosan javítsuk. A kollégáim nevében köszönjük eddigi bizalmukat! Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk megrendeléseikre.
A menükben az ételek nyersanyag összetételének változásának jogát fenntartjuk!