„Csak egyszer élsz“

A legfontosabb dolog, hogy emlékezz - csak egyszer élünk. Élvezd az életet! De hogyan? Mindenki maga dönti el. Próbálj új dolgokat kipróbálni, merni, kockáztatni, hidd el, megéri! Fúziós konyhánk lényege, hogy az ételeinket a közel hagyományos receptúra alapján modern köntösben tálaljuk. A mindig friss, minőségi alapanyagaink ízükben és megjelenésükben is felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálnak.
A Csapat
Szokták volt mondani, minden étel hordoz egy picit azokból akik készítették. A Yolo Food csapata, egy olyan válogatott társaság, akik a minőségi gasztonómia iránti rendíthetetlen odaadásukat minden egyes elkészített fogásukban érezni fogod. Minden fogás, minden falata, azt a maximalista hozzáállást hordozza magában, amelyet a legelőkelőbb gourmet éttermekben kaphatsz. Kompromisszummentes hozzáállásuk miatt tényleg úgy érezheted, “házhoz megy a gourmet”.
Kézzel, szívvel és lélekkel
Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink jót és táplálót egyenek. Éppen ezért a felhasznált alapanyagok legnagyobb részét hazai gazdálkodóktól szerezzük be, majd saját kezűleg dolgozzuk fel a konyhánkban. Gondolunk itt a húsokra, a gyümölcsökre és a zöldségekre. Ételeink emiatt igazán frissek és táplálóak.
A menükben az ételek nyersanyag összetételének változásának jogát fenntartjuk!